• 1
  • 2
  • 3
Елегантни соби

Релаксирајте се во нашиот хотел

Во ново изградениот дел на Битола, опколен од најзначајните точки на интерес на идеално место е лоциран Хотел Кеопс. Националниот парк Пелистер и ски центар Копанки се наоѓаат на 15 минути, а археолошкиот локалитет Хераклеа Линкестис е на 10 минути оддалечен од Хотел Кеопс.

Ресторан

За вистински гурмани и уживатели во врвната храна

Ресторанот во Хотел Кеопс Ви нуди различен сет на мени за да задоволи сечиј вкус. Покрај традиционалната македонска храна ќе бидат приготвени и врвните специјалитети од меѓународната кујна. Ресторанот во хотелот Кеопс е пријатно и топло место, посветено за сите љубители на извонредната храна и вино, приготвена со многу љубов од вештите раце на врвните кулинари.

Елегантни соби

Изберете соба

Двокреветна соба бр.109

Два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклученa туристичка такса.

Види соба
Двокреветни соби бр.110, 111

Два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклученa туристичка такса.

Види соба
Двокреветна соба бр.201

Брачен кревет
Во цената е вклученa туристичка такса.

Види соба
Двокреветна соба бр. 217

Брачен кревет
Во цената е вклученa туристичка такса.

Види соба
Двокреветни соби бр. 211, 212, 213, 214

Два единечни кревети со опција за брачен Собата е со балкон.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Двокреветна соба бр.108

Два единечни кревети со опција за брачен Собата е со балкон.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Двокреветни соби бр.112, 114

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Двокреветни соби бр.202, 209

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Двокреветна соба бр.101

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Двокреветна соба бр.102

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Двокреветна соба бр.105

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Двокреветна соба бр.215

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Трокреветна соба бр.216

Три единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Трокреветна соба бр.113

Три единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр.103

Дневна: двосед со пуштање и фотелја Спална: два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр. 204

Дневна: две фотелји со пуштање Спална: два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр.205

Дневна: eдинечен кревет. Спална: брачен кревет.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр.206

Дневна: фотелја со пуштање. Спална: брачен кревет.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр.210

Две спални соби со два еднинечни кревети опција за брачен
Во едната од спалните има и фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр.107

Дневна: двосед и две фотелји со пуштање. Спална: брачен кревет.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр.207

Дневна: двосед и фотелја со пуштање. Спална: два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр.104

Дневна: двосед и фотелја со пуштање. Спална: два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартман бр.106

Дневна: двосед и фотелја со пуштање. Спална: два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
Апартмани бр.203, 208

Дневна: двосед и фотелја со пуштање. Спална: брачен кревет.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба