Бидете наши гости
За Нас
Висока услуга

За Хотел Кеопс

Хотел Кеопс е нов, модерен и атрактивен хотел, кој ќе Ве освои со својата едноставност, комфор и елеганција. Далеку од дома е дом каде ќе бидат исполнети сите Ваши желби и потреби. 

На само 4 минути од центарот на конзулска Битола, нашиот тим ќе се потруди Вашиот престој да биде незаборавен, а спомените исполнети со желба за повторна средба.

Резервирај соба

Неколку интересни факти за нас

Во склоп на Комплекс Кеопс каде се наоѓа и хотелот Кеопс, постојат:

Pub Connect | Cafee Bar Connect 2 | Energym Fitness Centar | Senator - Electronic Casino
10
Двокреветни соби
8
Двокреветни соби + помошен лежај
1
Трокреветна соба со помошен лежај
1
Трокреветна соба
11
Апартмани