Останете во контакт со нас
Контакт
Контакт

Бидете во контакт со нас

Во новоизградениот дел од Битола, опколен од најзначајните точки на интерес на идеално место е лоциран Хотел Кеопс.
Веднаш до него е трговскиот комплекс „Нов Пазар“ кој располага со секаков вид на мали бизнис дуќани и голем зелен пазар.
Џамбо Веро Шопинг Центар Ви е на 1 минута од самиот хотел.

  • Васко Каранѓелевски 31, 7000 Битола, Р. Северна Македонија
  • +389 47 609 399
  • +389 76 222 960
  • hotelkeops@hotelkeops.mk