Triple Room Disability Access

Три единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Карактеристики:

Климa уред
Бесплатен интернет
Tелевизор со рамен екран
Кабловска Телевизија
Телефон
Фен за коса
Туш кабина
Спа центар (затворен базен, сауна)