Елегантни соби
Соби
Елегантни соби

Изберете соба за Вас

Посветени на вашата удобност и максимален комфор, ние нудиме широк спектар на сместување.
Предности во соба: удобни кревети, ТВ со рамен екран, бесплатен Wi-Fi, телефон, клима уред, балкон, приватни купатила опремени со фен и луксузни сетови за одржување на лична хигиена.
Хотелот располага со две, специјално и целосно опремени соби за гости со инвалидност, во кои купатилата се опремени со специјализирани држачи за лица со попреченост.
од 2950 ден
Двокреветна соба бр.109

Два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклученa туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветни соби бр.110, 111

Два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклученa туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветна соба бр.201

Два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклученa туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветна соба бр. 217

Два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклученa туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветни соби бр. 211, 212, 213, 214

Два единечни кревети со опција за брачен Собата е со балкон.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветна соба бр.108

Два единечни кревети со опција за брачен Собата е со балкон.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветни соби бр.112, 114

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветни соби бр.202, 209

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветна соба бр.101

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветна соба бр.102

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветна соба бр.105

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 2950 ден
Двокреветна соба бр.215

Два единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 3810 ден
Трокреветна соба бр.216

Три единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 3810 ден
Трокреветна соба бр.113

Три единечни кревети со опција за брачен Дополнителни кревети: фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5050 ден
Апартман бр.103

Дневна: двосед со пуштање и фотелја. Спална: два единечни кревети 0x28 со опција за брачен0x29 .
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5050 ден
Апартман бр. 204

Дневна: две фотелји со пуштање. Спална: два единечни кревети 0x28 со опција за брачен0x29 .
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5050 ден
Апартман бр.205

Дневна: eдинечен кревет. Спална: брачен кревет.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5050 ден
Апартман бр.206

Дневна: фотелја со пуштање. Спална: брачен кревет.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5840 ден
Апартман бр.210

Две спални соби со два еднинечни кревети опција за брачен
Во едната од спалните има и фотелја со пуштање.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5840 ден
Апартман бр.107

Дневна: двосед и две фотелји со пуштање. Спална: брачен кревет.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5840 ден
Апартман бр.207

Дневна: двосед и фотелја со пуштање. Спална: два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5840 ден
Апартман бр.104

Дневна: двосед и фотелја со пуштање. Спална: два единечни кревети со опција за брачен
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5840 ден
Апартман бр.106

Дневна: двосед и фотелја со пуштање. Спална: два единечни кревети ( со опција за брачен (.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба
од 5840 ден
Апартмани бр.203, 208

Дневна: двосед и фотелја со пуштање. Спална: брачен кревет.
Во цената е вклучена туристичка такса.

Види соба