Ние ќе ги задоволиме сите ваши желби
Услуги
Ние ќе ги задоволиме сите ваши желби

Врвно ниво на услуга

Вистинско задоволство ќе ни претставува доколку ги задоволиме Вашиот префинет вкус и желбата за уникатно искуство при Вашиот престој во нашиот хотел.
Нашиот специјално обучен и професионален персонал, ќе се погрижи Вашиот приватен или бизнис престој во Битола да биде што попријатен.
На располагање Ви е нашата 24/7 рецепција.
Слободен WIFI
Бесплатен приватен паркинг

160 возила и 3 автобуси

Целосен пристап за лица со посебни потреби

Од самото пристигнување, за време на престојот како и до самото заминување

Бесплатна просторија за куфери
Климатизирано
Собна услуга (08:00 - 23:00)

за топли напитоци, безалкохолни и алкохолни пијалоци

Лоби на 3 катови
Перење и пеглање на облека

Предвидени со ценовник

Организиран превоз

Од хотел до Аеродром и обратно, како и други услуги за превоз со претходна најава предвидени со ценовник

Простор за пушење
Сопствен ресторан
ТВ со кабелски канали
Сала за семинари
Лифт

До 10 лица - приспособен за лица со посебни потреби

Во склоп на објектот
Највисоко ниво на Хигена
Додатоци за Бебе
Конференциска сала